Het Yanagiba mes is het ultieme sashimi-mes. Het is een lang Japans keukenmes dat speciaal ontworpen is voor het snijden van sashimi. Het Yanagiba mes wordt ook wel eens de soort keuken-katana genoemd, naar het bekende Japanse zwaard.
Kenmerken
De Yanagiba mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en beschikt over een scherpe kling. Door zijn lange lemmet is de Yanagiba mes uitermate geschikt voor het snijden van slanke sashimi-reepjes. Het mes ligt goed in de hand en is daardoor gemakkelijk te hanteren.
De Yanagiba mes is een must-have voor iedere sushi-liefhebber. Door zijn perfecte snijdbaarheid is dit mes ideaal om mooie en consistente sashimi-reepjes te snijden. Daarnaast geeft dit mes een speciaal smaakje aan je sashimi. Het is dan ook niet voor niets dat dit mes al jarenlang het meest gebruikte sashimi-mes is in Japan.
Yanagiba mes kopen?
Wil je ook genieten van het ultieme sushi-genot? Koop dan nu een Yanagiba mes! Bekijk de verschillende messen in onze schop.